11.6.2024. 22:32
0
Oprah Winfrey završila u bolnici
Oprah Winfrey završila je u bolnici zbog crijevne viroze. Tu je vijest objavila njezina prijateljica Gayle King u emisiji CBS-a, koja je Oprino zdravstveno stanje prilično slikovito opisala.

"Žao mi je što Oprah sada nije tu s nama. Imala je neku vrstu crijevne viroze, stvari su joj izlazile na oba kraja. Neću biti previše eksplicitna. No, reći ću da je završila u bolnici, dehidrirala je, bila je na infuziji, tako da je to vrlo ozbiljna stvar", rekla je voditeljica.

Dodala je kako će Oprah "biti dobro."

Gayle je u emisiji intervjuirala pisca Davida Wroblewskog, čija je nova knjiga Familiaris odabrana za Oprah's book club. Oprah je uglavnom sama predstavljala knjige koje su ušle u taj klub, ali se nije mogla pojaviti u programu zbog zdravstvenih problema, pa je tu uskočila Gayle.

Nakon što je slikovito objasnila razlog Oprahinog izostanka, Gayle je rekla: "Nadam se da nije ljuta na mene što sam podijelila taj detalj."

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.