9.6.2024. 20:08
0
Nogometna zvijezda nakon preljubničkog skandala očajnički pokušava spasiti svoj brak: Hoće li mu supruga opet sve oprostiti?
Kyle Walker odveo je suprugu Annie Kilner i njihovo četvere djece na luksuzan odmor, u nadi da će tako spasiti svoj brak.

Zvijezda Mancherster Cityja Kyle Walker pokušava spasiti svoj brak s Annie Kilner, s kojom ima četvero djece.

Nogometaša je u januaru supruga izbacila iz njihovog doma u Cheshireu, nakon što se saznalo da je on otac i drugog djeteta svoje navodno bivše ljubavnice Lauryn Goodman.

Walker joj se zbog svega javno izvinio, a protekle sedmice je suprugu i djecu odveo i na luksuzni odmor u odmaralište Abersoch u Sjevernom Walesu, kao još jedan pokušaj izvinjenja.

"Uz sve što se događalo, nisu mogli puno vremena provesti zajedno. Ovo je trebala biti prilika da provede vremena sa suprugom i djecom. Pokušava se izviniti i nadao se da će Annie omekšati ako odu negdje gdje svi kao porodica vole ići, a cilj mu je vratiti se pod porodični krov", rekao je izvor blizak nogometašu.

Odmaralište Abersoch poznato je kao kamperski raj za milionere i nalazi se na takozvanoj Velškoj rivijeri. Ima spa-centar, barove i restorane te zonu za igranje, pa je idealna lokacija za odmor s porodicom.

"Kyleu i Annie je najvažnije vidjeti njihovu djecu sretnu. Mogli su otići u Dubai, ali ono što je bilo odlično za njih je to što su bili zajedno na normalnom porodičnom odmoru", otkrio je izvor.

Nogometaš je navodno za sedam dana u odmaralištu izdvojio oko 160 hiljada funti.

Par je u aprilu ove godine dobio četvrto dijete, a Kyle je na porodu bio uz svoju suprugu, iako su u to vrijeme bili razdvojeni.

Kyle i Annie upoznali su se u rodnom Sheffieldu kad je njoj bilo 15, a njemu 17 godina. Zajedno su prošli kroz brojne uspone i padove, a Kyle joj je tokom godina nekoliko puta bio nevjeran.

U aprilu 2019. prekinuli su zbog reality zvijezde Laure Brown, koja je otkrila da je imala aferu s Kyleom te je njegovoj supruzi kao dokaz poslala i svoju fotografiju iz njihovog porodičnog doma. Kyle je molio Annie da mu se vrati, ali onda je uslijedio još jedan šok. Nogometaš je suprugu prevario s njenom prijateljicom Lauryn Goodman, koja je ostala i trudna s njihovim djetetom.

Bijesna Annie tada je sve to odlučila ispričati za medije.

"To što je napravio meni i našoj djeci ne mogu opisati riječima. U martu prošle godine prevario me s reality zvijezdom, saznala sam to mjesec dana kasnije i slomilo me. Molio me tada da ga primim nazad, a onda je to ponovio u junu. Ni tri mjeseca kasnije neko je bio trudan s njim. Naše najmlađe dijete ima jednu godinu", ispričala je Annie 2020. u intervjuu za britanski The Sun.

"Volim ga i uvijek ću ga voljeti ali da mi ovo napravi nakon troje djece? Pokušala sam ga mrziti ali kako da mrzim muškarca kojeg moja djeca toliko vole? Prije prevare je bio moja srodna duša, moj najbolji prijatelji. A sada mi je zabio nož u leđa", dodala je te je istaknula kako bi mu oprostila jedino u slučaju da je zaprosi, što se nadugo zatim i dogodilo.

Vjenčali su se 2022. godine, a u augustu 2023. Kyleova navodno bivša ljubavnica Lauryn Goodman rodila je kćerku, za koju se u januaru ove godine doznalo da je njegova.

"Kyle je htio sakriti da ima dvije porodice i bojao se što će se dogoditi ako Annie sazna. Ja sam mu govorila da naša kćerka ne može biti tajna, jer je osoba. Nisam htjela da oni prekinu niti nekome nanijeti štetu, ali ovo nisam mogla ni zatajiti", rekla je Lauryn u januaru za The Sun, a prije toga je o svemu obavijestila i Kyleovu suprugu.

Lauryn je poručila i kako će uprkos svemu bodriti Walkera na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, na kojem će igrati za reprezentaciju Engleske.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.