9.6.2024. 19:10
0
Frontmen "Zabranjenog pušenja" Sejo Sexon je sretno oženjen više od 20 godina: Pogledajte kako izgleda žena u koju se zaljubio na prvi pogled
Sejo Sexon sa „Zabranjenim pušenjem“ slavi 40 godina karijere od objave prvog studijskog albuma “Das ist Walter”.

Frontmen benda Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sexon, na koncertu je proslavio i 62. rođendan.

– Da ne moram investirati u roštilj, sve ćemo to o trošak firme. Pokušat ćemo napraviti presjek, segment svoje karijere, najavio je Sejo kroz šalu ranije u IN magazinu.

Mnogi ne znaju da je Sejo u braku sa Zagrepčankom, profesionalnom fotografkinjom Sašom Midžor Sučić, koju nemamo često priliku vidjeti.

Sejo i Saša vjenčali su se 2003. godine i zajedno su dobili dvoje djece, sina Vita koji je rođen 2004. godine, a 2010. stigla im je kćerka Nora.

Sejo priznaje i da zbog njegovih čestih turneja i izbivanja supruga Saša više brine o odgoju njihove djece, a to je samo jedna od mnogih stvari koja ga je kod nje privukla.

– Ja sam za moju ženu znao da će bit moja žena, bukvalno u prvoj sekundi, na našem prvom izlasku, ispričao je Sejo u In Magazinu i sa smiješkom se prisjetio prvog spoja, na koji je kasnio zbog saobraćajnih teškoća.



– Zamislite ženu, poštenu Zagrepčanku, koja sat i po čeka, em Bosanca, em rokera, čovjeka kojeg apsolutno ne zna, i ona je vjerovala da ću ja doći, prisjetio se Sejo.

Sejo iz prvog braka ima kćerku Tesu koju je dobio 1999. godine i koja živi u Sarajevu.

(Ajdin B.)

Sejo Sexon
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.