26.6.2024. 12:02
1
Arnel Isak o spotu Snage naroda: Bosna i Hercegovina je dobila pjesmu kakvu zaslužuje
FOTO: Screenshot/Youtube
Stranka Snage naroda je u nedjelju, 23. juna, objavila himnu i spot stranke.

Spot je za vrlo kratak period izazvao brojne reakcije javnosti, a danas broji 200.000 pregleda na YouTubeu.

“Mi smo glas iz zemlje predaka, spremna armija Rame Isaka, vodi nas amanet čistog bajraka, čuvat će te Bosno snaga naroda”, jedan je od stihova u ovoj pjesmi.

Zanimljivo, Centralna izborna komisija BiH je pokrenula postupak protiv Snage naroda zbog preuranjene kampanje.

U spotu se, osim osnivača strane Rame Isaka i njegovih sinova Arnela i Rusmira, pojavljuju i Sefer Halilović i Naser Orić.

Spot je komentarisao i zastupnik u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine Arnel Isak i jedan od osnivača i članova strane Snaga naroda.

Isak kaže da je Bosna i Hercegovina dobila pjesmu kakvu zaslužuje.

“Impozantnih 100.000 pregleda za manje od 24 sata, bravo! Bosna i Hercegovina je napokon dobila pjesmu kakvu zaslužuje! Kad može region da se “diči” svojim pjesmama ljubavi prema državi, možemo i mi!! Širite ljubav, a ne mržnju!!!”, napisao je Arnel Isak uz objavljenu fotografiju na kojoj je vezan u automobilu.


 

Arnel Isak
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.