21.6.2024. 15:39
0
Potpuni haos i kolaps na Međunarodnom aerodromu Sarajevo: Raste nervoza među putnicima
FOTO: Nezavisne novine
Na međunarodnom aerodromu u Sarajevu vlada potpuni kolaps uslijed velike gužve koja se stvorila zbog čekanja putnika na pasošku kontrolu.

U pitanju su putnici koji su sletjeli na sarajevski aerodrom, pišu Nezavisne.

“Gužve su nesnosne, baš kao i nervoza među putnicima. S obzirom na stotine putnika koji su čekali odlučili su da ‘fizički’ pregledaju pasoše do ponovnog uspostavljanja sistema”, rekla je jedna putnica.

Pristižu informacije da struja polako dolazi na područje cijele BiH pa tako i Sarajeva, međutim, to se radi etapno kako ne bi ponovo došlo do prekida u snabdijevanju električnom energijom.

Podsjetimo, do prekida snabdijevanja električnom energijom došlo je danas u popodnevnim satima kako u BiH tako i u zemljama regije.

Za sada je poznato samo to da je riječ o preopterećenju na mreži.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.