11.6.2024. 18:23
0
Premijer Uk kazao da razumije zabrinutost građana zbog brutalnog ubistva: Otišao da se "informiše iz relevantnih izvora" kod komesara Hajdarevića
Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk posjetio je danas komesara Uprave policije Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Fatmira Hajdarevića. Povod je bilo jučerašnje ubistvo na Vilsonovom šetalištu, saopćeno je iz Vlade KS.

- Razumijem opravdanu zabrinutost građana za ličnu i sigurnost najbližih. Došao sam se informisati iz relevantnih izvora kako bih pokazao jasnu spremnost da, svi zajedno, naše ulice učinimo sigurnijim mjestom za život.

Vlada na čijem sam čelu, posvećena je borbi protiv kriminala i unaprijeđenju sigurnosti građana u našem kantonu. Vjerujem da će Uprava policije, u saradnji sa Tužilaštvom, profesionalno i efikasno provesti istragu i rasvijetliti sve okolnosti ovog slučaja - izjavio je Uk.  

Nihad Uk
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.