1.10.2024. 19:56
0
Epilog napada u Tel Avivu: Ubijeno osam ljudi
Osam osoba je ubijeno, a još osam povrijeđeno u pucnjavi u Tel Avivu, saopćile su izraelske hitne službe Magen David Adom (MDA).

Policija je izjavila da je događaj sada pod kontrolom. "Neutralizirali" su dvojicu napadača koje su opisali kao "očite teroriste".

Nacionalna hitna služba Izraela saopćila je da se incident dogodio u blizini stanice lake željeznice u Jaffi.

Na uznemirujućim snimkama koje su se pojavile na društvenim mrežama vide se ljudi bez znakova života kako leže na stanici, dok se još uvijek čuju pucnjevi.

Izraelski medicinari ranije su izjavili da su na mjestu događaja pružili pomoć najmanje sedmorici povrijeđenih, rekao je glasnogovornik MDA.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.