26.9.2024. 10:07
1
Diddyjev bivši tjelohranitelj: "Nije rođen kao čudovište, već je pretvoren. Radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu"
Gene Deal, bivši Diddyjev tjelohranitelj, tvrdi da je reper čuvao snimke političara koji su dolazili na njegove zabave te da je njegovo hapšenje povezano s navodnim korupcijskim skandalom koji zahvaća politiku New Yorka, prenosi Daily Mail.

Deal tvrdi da bi reperova optužnica mogla razotkriti visoke dužnosnike i slavne osobe u New Yorku.

"Ovo sve je veće od Diddyja", izjavio je Deal, koji je devedesetih radio za repera. Upitan ima li na tim snimkama slavnih osoba, Deal je odgovorio: "Diddy je priređivao zabave slavnima, pa šta mislite?"

Tvrdi da je i sam Diddy bio žrtva drugih moćnih osoba iz muzičke industrije, prenosi Index.

"On nije rođen kao čudovište, već je pretvoren u čudovište. Od njega su napravili čudovište zbog onoga što mu se dogodilo i zbog stvari koje je morao učiniti. Da budem iskren, radio je drugim ljudima ono što je učinjeno njemu", rekao je Deal.

"Puno su se drogirali i premlaćivali žene u toj ludoj fazi, mislio je da se može izvući s istim stvarima s kojima su se oni tada izvlačili. To sam osobno vidio", dodao je.

Kaže da je reperovo hapšenje karma za mnoge stvari koje je učinio.

"Sam si je kriv", zaključio je.

Podsjećamo, repera su prošle sedmice uhapsili savezni agenti u New Yorku i optužili ga u otpečaćenoj kaznenoj optužnici po tri tačke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na učestvovanje u seks-zabavama i drogiranju koristeći se prijetnjama i nasiljem.

(Ajdin B.)

 
P Diddy
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.