6.7.2024. 18:16
1
Dramatično u sarajevskom naselju Dolac Malta: Sarajlije pretukle lopova koji je krao u trgovini. Hitna ga prevezla na ukazivanje pomoći
FOTO: Crna-hronika
U popodnevnim satima odvijala se prava drama u jednoj prodavnici u ulici Envera Šehovića na Dolac Malti u Sarajevu.

Iako smo prvobitno prenijeli da je muškarac pao nakon pokušaja krađe, pa se povrijedio, prema pisanju portala Crna-Hronika, događaj se dosta drugačije odvijao.

Prema izjavama svjedoka, muškarac srednjih godina pokušao je ukrasti proizvode iz supermarketa ali i fizički nasrnuo na radnicu međutim to sve su primijetili kupci.

Svjedoci kažu da su Sarajlije, bijesne zbog pokušaja krađe, fizički nasrnuli na lopova prije nego što su stigli policajci.

-Na cesti se skupilo više ljudi a lopov je ležao, neko mu je razbio nos. Čekala se policija. Nisu lopovu dali da pobjegne. Radnica je bila sva u šoku i odmah je pozvala policiju.

Kako je za portal “Avaza” potvrdio dežurni operativni u 16:15 sati prijavljena je krađa u trgovini “Amko Komerc”.

Policijski službenici su po dolasku na lice mjesta, preuzeli muškarca kojeg su građani zadržali.

Muškarca je u pratnji policije, Hitna pomoć prevezla na ukazivanje liječničke pomoći u KCUS.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.