27.9.2024. 8:02
2
Slavna američka glumica mužu čestitala rođendan golom slikom
Michael Douglas proslavio je 80. rođendan, a na isti dan rođena je i njegova supruga, glumica Catherine Zeta-Jones, koja je napunila 55 godina. Na oduševljenje njihovih obožavatelja, glumica je na neobičan način čestitala suprugu rođendan. Naime, na svom Instagramu objavila je crno-bijelu fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira potpuno gola.

"U rođendanskom odijelu! Nakon više od 25 godina dijeljenja rođendana sa suprugom ponestaje mi ideja za darove. Ovaj je poklon opcija dva, loptice za golf su opcija jedan, naravno", napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira u kupatilu ispred ogledala. 



Prije toga podijelila je njihovu zajedničku fotografiju, a na njoj glumac ljubi Catherine u obraz.

"Sretan rođendan Michaelu i meni. Ovo smo bili mi na našem rođendanu prije 25 godina. Volim te svim srcem", napisala je. 

Par je u braku dobio dvoje djece, 24-godišnjeg sina Dylana i 21-godišnju kćer Carys.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.