26.9.2024. 20:29
1
Netflix snima dokumentarac o P. Diddyju, producirat će ga 50 Cent
Samo desetak dana nakon što se podigla prašina oko hapšenja američkog repera Seana Diddyja Combsa kojem se stavljaju na teret optužbe za trgovinu ljudima, seksualno iskorištavanje i reketarenje, odjeknula je vijest o dokumentarnom filmu koji će se baviti njegovim slučajem i koji će za Netflix producirati reper, glumac i producent 50 Cent.

"Ovo je priča koja značajno utječe na ljude, koja se proteže desetljećima i ne temelji se na samo dosad viđenim naslovima ili video isječcima", izjavili su 50 Cent i rediteljica Alexandria Stapleton u zajedničkoj izjavi za magazin People i naglasili da će dio prihoda biti doniran žrtvama seksualnog zlostavljanja.

"Ostajemo dosljedni u svojoj predanosti da damo priliku onima koji ga nemaju i da predstavimo autentične perspektive. Iako su optužbe uznemirujuće, pozivamo sve da upamte kako priča Seana Combsa nije cjelovita priča o hip hopu i njegovoj kulturi. Cilj nam je osigurati da nečije pojedinačne radnje ne zasjene širi doprinos te kulture", poručili su.

Prema službenoj objavi, Netflix je projekt naručio još ranije ove godine, a datum izlaska još nije poznat, no vrijeme objave vijesti itekako je zanimljiv s obzirom na to da je reperovo hapšenje trenutno goruća tema u svjetskim medijima.

(Erna H.) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.