27.9.2024. 9:52
4
Sukob Zahiragića sa voditeljom na televiziji BHT: "Ja znam da ste radili sa Emelom Burdžović i da je to njen trik. Nemojte govoriti neistine, Vi morate paziti da govorite istinu"
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH, Haris Zahiragić, gostovao je proteklog dana na televiziji BHT.

Govoreći o temi navodnog velikog deficita Vlade FBiH, Zahiragić je ušao u polemiku sa voditeljom Borisom Brezom.

"Obećali nam izvrsnost, a doveli kadrove nesposobne sa kupljenim diplomama i u ministarstva i u javna preduzeća", kazao je Zahiragić, na šta ga je voditelj prekinuo riječima "Što znači da su isti kao vi (op.a. SDA)?".

"Ni slični nisu. Mi takve kadrove nismo imenovali ni na jednu funkciju", odgovorio je Zahiragić, a voditelj ga je podsjetio na slučaj bivšeg direktora OSA-e Osmana Mehmedagića Osmice.

"Osman Mehmedagić nije imao kupljenu diplomu. Šta je sporno u vezi njegove diplome možete li mi reći?", pitao je Zahiragić voditelja, na šta mu je ovaj odgovorio da on postavlja pitanja.

"Ja znam da ste Vi radili sa Emelom Burdžović i da je to njen trik koji je ona iskoristila, ali trebali ste vidjeti da ja imam načina da to neutrališem. Pošto je ovo dijalog, a ne ispitivanje, imam ja pravo da postavim pitanje. Nemojte govoriti neistine, ja znam da ste Vi bili na privatnoj televiziji, ovo je javni servis, Vi morate paziti da govorite istinu", rekao je Zahiragić.

 
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.