17.9.2024. 9:32
0
Oglasio se Robert Dacešin: Hvala vam još jednom što ste tu uz mene
FOTO: facebook
Banjalučki pustolov Robert Dacešin našao se u centru pažnje bh. javnosti nakon što je iznio svoj stav o nastavnom planu u RS-u u kojem vlasti ovog eniteta namjeravaju uvrstiti notorne neistine o ratu u BiH.

Tako je jučer je banjalučka ATV odlučila raskinuti saradnju sa Dacešinom, samo zato što se njegovo mišljenje ne utapa u masu mišljenja javnosti u RS.

Pomenuta televizija je odlučila prestati emitovati emisije sa Dacešinovim pustolovinama širom svijeta, a jutros se oglasio i sam Robert.



On je na društvenim mrežama poručio kako nikad do sada nije dobio ovoliko lijepih poruka podrške ljudi koji ga vole i prate godinama.

"Dragi moji ljudi, hvala vam od srca na svoj podršci. Nikada do sada nisam u ovih devet godina koliko vodim ovu stranicu dobio toliko lijepih poruka, poziva, komentara i poslovnih saradnji. Hvala vam još jednom što ste tu uz mene, a ja naravno nastavljam da snimam dalje i još jače za svoj kanal kojeg možete pratiti i podržati", poručio je Dacešin.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.