23.6.2024. 18:31
0
Goražde pogodilo nevrijeme, uz jaku kišu pale velike količine leda
Danas je u popodnevnim satima Goražde pogodilo snažno nevrijeme gdje je uz jaku kišu pala i velika količina leda.

Mještani Goražda koji su slali fotografije, a koje je objavio BH Meteo na Facebooku prikazuju da je led ponovo bio veličine jajeta te da je imao nepravilan oblik kao i jučer u nevremenu koje je zahvatilo gradove u Republici Srpskoj.

Kako su javili mještani, veliko nevrijeme je pogodilo Goražde danas oko 17:00 sati.

Inače, nevrijeme je zahvatilo veći dio Bosne dok je na području Hercegovine bilo sunčano i vruće, a za to je danas Meteoalarm izdao i upozorenje navodeći da će u devet regija u BiH biti nevrijeme dok se u Mostaru očekuje toplotni val.

Također, od jučer se nakon izrazito toplih i sunčanih dana bilježi jako nevrijeme u nekoliko bh. gradova koje je praćeno ledom i kišom.

Nestabilno vrijeme se može očekivati i u narednim danima, objavili su meteorolozi.

(Erna H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.