12.6.2024. 22:21
2
Amela iz Sarajeva odvukla auto majstorima da joj urade redovan servis a oni joj ukrali katalizator: Drugi majstor potvrdio njene sumnje
U Sarajevu se nedavno dogodio slučaj krađe katalizatora s vozila koje je bilo u automehaničarskoj radnji, što je ostavilo vlasnicu automobila u šoku i svakako u financijskom gubitku.

Amela je povjerila svoj automobil majstorima na popravku te ga nakon dva dana ponovno preuzela, piše Crna hronika.

Međutim, nakon što je automobil vraćen, primijetila je neuobičajene znakove problema u radu tokom vožnje.

“Automobil je trebao redovan servis i zamjenu zadnjih diskova. Međutim, kako nisu isti dan stigle oni su me nazvali da ostavima auto preko noći i dođem sutra poslije posla. I tako sam uradila. Međutim, automobil je drugačije radio, bijeli dim se pokazivao i ja sam im rekla da nije nešto ok. Autoservis sam provjeravala i vidjela dva komentara da znaju oštetiti mušteriju. Tačnije katalizator uzeti. I upravo se to meni desilo, nažalost", kaže za Crnu hroiku Amela.

Upitavši majstore, dobila je objašnjenje da je sve u redu, i da tako treba biti. Sumnjajući u situaciju, odlučila je provjeriri kod drugog majstora, koji je potvrdio njezine sumnje – katalizator je ukraden s vozila.

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.