28.4.2024. 17:34
0
Pogledajte kako "operiraju" lopovi na Bjelavama: Munjevita reakcija MUP-a KS, kradljivci "pali" u ruke policije
U sarajevskom naselju Bjelave danas su "pali" lopovi, nakon što su prehodno provalili i opustošili ugostiteljski objekat, saznaje portal Oslobođenje.ba.

Radi se o J. A. (41) i A. S. (44), obojica iz Sarajeva.

Sve je počelo oko 12 sati, kada su lopovi provalili u ugostiteljski objekat "Mehana" na Bjelavama. Kako saznaje navedeni medij, ključnu ulogu je odigrala jedna građanka, koja je prijavila policiji da je primjetila sumnjive osobe.

Velike zasluge idu i na račun Kriminalističke policije Policijske uprave centar, čiji su pripadnici bili na terenu u blizini mjesta krađe.

Nedaleko od ugostiteljskog objekta uočili su lopove te su ih presreli i zadržali do dolaska policijske patrole i njihovog hapšenja.

Prema našim saznanjima, istražitelji i policajci su pronašli ukradene predmete. Među plijenom je bilo oko 30 skupocijenih pića i laptop.

Isti portal je u posjedu snimka na kojem se vide kradljivci kako se sa plijenom udaljavao sa mjesta krađe, a možete ga pogledati OVDJE.

I ovaj slučaj je pokazao koliko je bitna saradnja građana i policije, ali i pravovremena reakcija pripadnika MUP-a KS, piše Oslobođenje.

MUP KS
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.